Аз съм с Григор тука ... Митото е супер, за който харесва малки автомобили е невероятно, но другите снимки .... Това ще трябва да се види наживо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко снимчици от тестдрайва на MiTo
Collapse
X
-
Искам да попитам. На двете вечерни снимки с многото коли , какъв модел е първата червена кола от дясно?
много е яка.
Хубави снимки,
за моя радост и родителите ми са там в момента и се надявам да донесат някой материал.Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
Una bellissima vettura...
la forza magnetica della ragazza da sogno.
Comment
-
Първоначално публикувано от servosterzoИскам да попитам. На двете вечерни снимки с многото коли , какъв модел е първата червена кола от дясно?
много е яка.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ght=#76707
Comment
-
Това отляво бялото е Alfa Romeo 2600 Zagato. Снимката с класическите модели е просто невероятно красива. И герба който е в емблемата на алфа ромео не го бях виждал в този му формат.
Нямам думи това място и тези автомобили. Красота!Alfa Romeo GTV V6 3.0
Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6
Comment
-
Alfa и Fiat май вече е едно и също а?Отвън е много зле! Очаквах друго...
147-цата си остава класика!
П.П: Pinko ти май намаза да се возиш в Thesis 100 anni edition а?Много красиви снимки! Жабарите са ви посрещнали добре или поне така изглежда.
Comment
-
Утре си купете новия брой на Аутобилд. Много талянски брой съм спретнал - снимката на броя (МиТо), тестове на МиТо и новата Ланча Делта, има ги и на корицата естествено...
Тия дойчовци накрая ще ме уволнят за тия проиталянски настроения....
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoУтре си купете новия брой на Аутобилд. Много талянски брой съм спретнал - снимката на броя (МиТо), тестове на МиТо и новата Ланча Делта, има ги и на корицата естествено...
Тия дойчовци накрая ще ме уволнят за тия проиталянски настроения....
още сутринта ще го търся да го взема........
Ама страшни снимки си направил..........
Особенно на старите модели.....баси настръхнах.... Евала!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Пази се бре, да не си загубим генерала в противниковият лагерAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment